Оформлення військової пенсії правильно >> ФОРУМ

ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 22.11.2025 - 23:36:56
Страницы:  1  

Оформлення військової пенсії правильно

СообщениеАвтор

Привіт усім! Підкажіть будь ласка, як правильно оформити документи для отримання пенсії за вислугу років? Служив у ЗСУ понад 20 років, зараз звільняюся і хочу все зробити правильно з першого разу. Які документи потрібні і куди їх подавати? Дякую заздалегідь за пораду!

-----------------------------------------

Niksimus

пользователь

Статистика:
12.11.25 - 23:46:55
Сообщение # 1
RE: Оформлення військової пенсії правильно

Вітаю! Основний пакет документів включає: заяву про призначення пенсії, копію військового квитка, довідку про грошове забезпечення за останні 12 місяців, довідку про вислугу років, копію паспорта та ідентифікаційного коду. Все це подається до територіального відділення Пенсійного фонду за місцем реєстрації. Важливий момент - заяву треба подати не пізніше ніж через місяць після звільнення, інакше можуть бути затримки з виплатами. Також переконайтеся, що всі періоди служби правильно зафіксовані у військовому квитку.

ГРУЗОПЕРЕВОЗКИ ДО 3 ТОНН. 067-523-42-46 НИКОЛАЙ

Barbbiela

пользователь

Статистика:
13.11.25 - 00:21:46
Сообщение # 2

Доброго дня! Хочу додати до сказаного - дуже важливо перевірити всі дані ще до подання документів. У мене, наприклад, виявилася помилка в датах служби, довелося все переробляти. Якщо сумніваєтесь або бачите якісь неточності, краще одразу проконсультуватися з фахівцями. Я звертався до юридичної компанії онлайн єОпора https://eopora.com.ua/ і вони мені допомогли все правильно оформити. Перевірили документи, вказали на помилки, допомогли зібрати додаткові довідки. Завдяки цьому пенсію призначили швидко і без проблем, з правильною сумою з першого місяця.

Я Звязда!

StervoZa

пользователь

Статистика:
13.11.25 - 01:02:38
Сообщение # 3
Анализ конкурентов в SEO : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники