ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 07.12.2025 - 04:49:39
Страницы:  1  

Зимовий догляд за шкірою

СообщениеАвтор

Дівчата, підкажіть будь ласка, як правильно доглядати за шкірою взимку? Щоки постійно червоніють від морозу, а крем немов не допомагає. Може я щось роблю не так, чи потрібні якісь спеціальні засоби саме для холодної пори року?

Glawa

пользователь

Статистика:
01.11.25 - 22:15:31
Сообщение # 1
RE: Зимовий догляд за шкірою

Цитата:
Дівчата, підкажіть будь ласка, як правильно доглядати за шкірою взимку? Щоки постійно червоніють від морозу, а крем немов не допомагає. Може я щось роблю не так, чи потрібні якісь спеціальні засоби саме для холодної пори року?
Взимку шкіра дійсно потребує особливого підходу, бо мороз і вітер її сильно пересушують. Тобі варто перейти на більш живильні креми з щільнішою текстурою, які створюють захисний бар'єр. Обов'язково наноси крем хвилин за 30-40 до виходу на вулицю, щоб він встиг вбратися. Ще дуже важливо не забувати про м'яке очищення – агресивні засоби зараз краще відкласти, бо вони ще більше подразнюють шкіру.

-----------------------------------------
Каменные мойки

ирина_владимировна

пользователь

Статистика:
01.11.25 - 22:55:15
Сообщение # 2

Повністю підтримую попередню пораду! Я сама стикалася з такою проблемою і знайшла для себе рішення. Головне – це комплексний підхід: зволоження зсередини (пити більше води), використання термальної води протягом дня та обов'язково сироватки під крем. Також дуже корисно робити зволожуючі маски двічі на тиждень. До речі, на https://citylife.kyiv.ua/category/moda-i-krasa/ постійно з'являються статті з порадами експертів про сезонний догляд, там багато корисного можна знайти. Ще момент – не використовуй гарячу воду для вмивання, тільки теплу або прохолодну.

Taleya

пользователь

Статистика:
01.11.25 - 23:46:28
Сообщение # 3
расчет ремонта комнаты : Предыдущая темаСледующая тема: Официальный дилер "Рено - Мурманск"
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники