Всім привіт! Хотіла порадитися з приводу новорічних привітань. Щороку стикаюся з однією проблемою – треба надіслати привітання великій кількості людей: родичі, друзі, колеги, партнери по бізнесу. І хочеться, щоб кожному було приємно, але ж не можна всім одне і те саме писати. Як ви вирішуєте це питання? Може є якісь лайфхаки, як зробити привітання персоналізованими, але при цьому не витратити на це ціле життя?
О, знайома ситуація! Я теж раніше мучилася з цим щороку. Зараз роблю так: створюю кілька базових шаблонів під різні категорії людей. Наприклад, для родини – один стиль, більш теплий та особистий. Для колег – інший, з елементами робочої тематики, можна додати щось про спільні досягнення за рік. Для партнерів – більш офіційний, але теж з людяністю. А потім до кожного шаблону додаю індивідуальну деталь – згадку про спільну подію, жарт, який буде зрозумілий саме цій людині, або щось про їхні плани. Це займає буквально по хвилині на кожне привітання, але людина відчуває, що ти пам'ятаєш про неї конкретно. Ще рада – почни заздалегідь, не залишай все на останній день. Можна навіть у грудні поступово розсилати, не обов'язково чекати до 31 числа. І так менше стресу, і люди цінують, що ти знайшов час саме для них.
О, знайома ситуація! Я теж раніше мучилася з цим щороку. Зараз роблю так: створюю кілька базових шаблонів під різні категорії людей. Наприклад, для родини – один стиль, більш теплий та особистий. Для колег – інший, з елементами робочої тематики, можна додати щось про спільні досягнення за рік. Для партнерів – більш офіційний, але теж з людяністю. А потім до кожного шаблону додаю індивідуальну деталь – згадку про спільну подію, жарт, який буде зрозумілий саме цій людині, або щось про їхні плани. Це займає буквально по хвилині на кожне привітання, але людина відчуває, що ти пам'ятаєш про неї конкретно. Ще рада – почни заздалегідь, не залишай все на останній день. Можна навіть у грудні поступово розсилати, не обов'язково чекати до 31 числа. І так менше стресу, і люди цінують, що ти знайшов час саме для них.
Абсолютно згодна з попереднім коментарем! Я додам ще один момент, який мені особисто дуже допоміг. Перед початком підготовки до новорічних привітань я знаходжу кілька джерел натхнення, де можна подивитися різні варіанти текстів, формулювань, ідей. Це допомагає не сидіти перед порожнім аркушем і не вигадувати все з нуля. Є класний інформаційний портал, де зібрані різноманітні привітання для всіх випадків життя. Я звідти беру цікаві фрази, побажання, іноді цілі концепції привітань, а потім адаптую під конкретну людину. Наприклад, побачила гарне побажання про здоров'я – переформулювала його під свій стиль спілкування. Або знайшла вдалий вірш – переробила кілька рядків, щоб він став більш особистим. Ось тут я зазвичай дивлюся ідеї https://pro-misto.tech/category/pryvitannya/, дуже зручно, що все структуровано за святами. Економить купу часу, і при цьому привітання виходять унікальними та щирими.
----------------------------------------- Спальники для Хеллоуина/фотосессийПриглашаем на отдых в Севастополь